Evensterk

de leukste camping voor mensen met honden

De omgeving rond de boerderij is heel gevarieerd en afwisselend. Veel bos met de vele vennen, met zandvlaktes wordt afgewisseld met agrarische landbouwpercelen en veel koeien en schapen in het land. De omgeving kenmerkt zich door nog veel authetieke zandwegen en paden. Zodoende kun je hier in de buurt van korte tot hele lange wandelingen maken. Grote delen van de routes kunnen de honden los.

Ook voor fietsen is het hier ideaal. Drenthe fietsprovincie...gaat hier zeker op. 

De dichtsbijzijnde winkels zijn in Zevenhuizen en dat is ongeveer 5 kilometer. Wil jij écht uitgebreid boodschappen doen dan is Roden de aangewezen plek, natuurlijk ook met de Vrijbuiter, de grootste campingwinkel van Nederland. Roden is ongeveer 10 km. 

Het Ronostrand zijn onze buren, dus met het handdoekje over de schouder, loop je daar zo heen. Helaas zijn daar geen honden toegestaan. 

Zwemmen met de hond kan in 'het gat van Eifco'. Ooit een zandafgraving, nu een schitterende natuurplas. Deze plas is ongeveer een kilometer hiervandaan.

In de omgeving zijn pitoreske dorpjes, leuke terrasjes, het gevangenismuseum in Veenhuizen, het speelgoedmuseum in Roden, Nienoord met een rijtuigmuseum, een centrum voor zeldzame huisdieren, en een schitterend zwembad. Bij Cnossen in Leek kun je eenroei-, motor- of stiltebootje huren en op het Leekstermeer een heerlijke dag hebben. Hier kan de hond mee.

 

Copyright Evensterk © 2015. All Rights Reserved.

Deze site maakt gebruik van cookies Waarom cookies?