Evensterk

de leukste camping voor mensen met honden

Onze camping biedt veel extra's:

Op het terrein is een grote vuurplaats waar 's avonds een gezellig kampvuur gemaakt kan worden en waar de kinderen heerlijke broodjes kunnen bakken of marshmallows kunnen roosteren!

Natuurlijk is er op de camping snel Wifi door glasvezel en op de camping staan picknicktafels die gebruikt mogen worden!

Er zijn een aantal speeltoestellen voor kinderen en honden op de camping. Daarnaast zijn er fietsjes en skelters die gebruikt kunnen worden. ( graag terug zetten na gebruik)

Er is een 'slecht weer' kapschuur. Hier kun je tafeltennissen, tafelvoetballen en sjoelen of relaxed een boek lezen. Er ligt in deze ruimte een uitgebreide map met toeristische informatie en routes uit de omgeving. Er staat een koelkast en vriezer en barbeques die gebruikt kunnen worden. Daarnaast is er een bibliotheek(je), waar je kunt lenen of ruilen. Dus boek pakken en eigen boek terug zetten. Er is een wasmachine die ( tegen betaling) gebruikt kan worden.

We hebben een buitenbak en stallen voor de paarden.

Er bestaat de mogelijkheid je eigen paard mee te nemen op vakantie en hier heerlijke buitenritten te maken.

In de zomer zijn er kippeneieren te koop en ( onbespoten) groente en fruit uit eigen moestuin. . 

Omdat veel hondenbezitters tegenwoordig vers vlees voeren en dat in de vakantie wel eens een probleem kan zijn, is er bij ons vers vlees voor de hond te koop per pond                  .

Start Extra voorzieningen

Copyright Evensterk © 2015. All Rights Reserved.

Deze site maakt gebruik van cookies Waarom cookies?